İzmir Özel Karataş Hastanesi

336 SOKAK NO 26 PK. Karataş/İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 31.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

İzmir'in ilk özel hastanesi olan Karataş Hastanesi 1827 yılında kurulmuştur.

İzmir’de Yahudi Cemaatine ait ilk hastane olan Karataş Hastanesinin kuruluşu, 1827 yılına dayanmaktadır.

1950’de hastaneye Doğum Kliniği ilave edilmiştir. Kadın Doğum konusunda İzmir’de hayli iddialı olup, aylık doğum sayısı en yüksek hastanelerden biridir.

2013 Nisan ayı itibari ile Özel Çankaya Tıp Merkezi bünyesine dahil olan tarihi Karataş Hastanesi; yenilenen modern binası , hasta odaları ,90 yatak kapasitesi, 4 farklı ameliyathanesi, tam donanımlı Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi ve uzman hekim kadrosu ile 16 farklı branşta sunduğu sağlık hizmetiyle artık sadece Kadın Doğum değil Tüm Branşlarda hizmet vermektedir .

200 yıllık tecrübe ve bilgi birikimimiz ,tüm çalışanlarımıza aşıladığımız etik değerlere bağlılık ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımımız ile halkımıza her geçen gün daha iyi sağlık hizmeti veriyor , her daim sağlığınızın arkasında olmaya devam ediyoruz.