İzmir Özel Medifema Hastanesi

Mustafa Kemalpaşa Mah. Kocatepe Cad. No:1 Ayrancılar (Havaalanına 10 km) / İZMİR
Posta Kodu:
+90 (533) 136 1352
+90 (232) 854 1854
Bu sayfa en son 31.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Hakkında
Özel Medifema Hastanesi, 1 Nisan 2013 tarihinde Özel Buca Doruk Tıp Merkezi ve Ömür Tıp Merkezinin ortaklığı ile hasta kabulüne başlamıştır. Toplamda 11.000 metrekare alana kurulmuş olan hastanemizin, mimarisi, teknolojik alt yapısı, özel birimleri ve deneyimli uzmanlarıyla, sağlık sektöründe Türkiye'nin dünya ile yarıştığının bir kanıtı olan Özel Medifema hastanesi sağlık alanında sunduğu A sınıfı hizmet kalitesiyle yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir hastenedir. 78 yatak kapasitesine sahip, tüm odaları gün ışığı alan, hasta ve refekatçisinin ihtiyaçları düşünülerek en modern şekilde düzenlenmiş olan hastanemiz, renkleri, peyzajı ve iç mimarisi ile hastaları alışık oldukları hastane ortamından çok adeta 5 yıldızlı bir otel hizmeti sunmaktadır.
Toplamda 11000 metrekare kapalı alan
2 tanesi engelli olmak üzere toplamda 78 hasta yatağı
Dahili - Cerrahi ( Erişkin ) Yoğun Bakım Ünitesi * Toplamda 11 adet yoğunbakım yatağı
Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesi - 15 adet Küvöz
4 adet Genel Ameliyathane
Radyolojik Görüntüleme
Laboratuvar Hizmetleri
2 adet Doğumhane
12 Acil Ünite Yatağı
8 adet Yetişkin ve 4 adet Çocuk gözlem yatağı
1 adet Anne - Bebek uyum yatağı
Toplantı Salonları, Otopark ve Mescit gibi sosyal alanlarımızda hastanemizde yer almaktadır.