İzmir Özel Özen Tıp Merkezi

7305 Sokak No : 5 / 1 Yamanlar Mahallesi BAYRAKLI - İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 28.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
HASTANE TANITIMI
Özen Tıp Merkezi, 2007 yılında kurulmuş, 2011 yılı Mayıs ayında yeni yönetim kadrosu ve yeni çalışma anlayışıyla hizmet vermeye başlamış sağlık kuruluşudur.

İzmir Karşıyaka Yamanlar semtinde 2250 m2 kapalı alanda dört katlı hizmet binasında, 30 doktor, sağlık personeli ve toplam 100’ü aşkın çalışanı ile faaliyetini sürdürmektedir.

FAALİYETLER

İnsan ve hasta haklarına bağlı kalarak nitelikli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Değişen ve gelişen teknolojiye uyumlu olarak kendini yenileyen ve yeni yatırımlar ile büyüyen bir

SAĞLIK GURUBU oluşturmaktadır.

Acil Hizmeti yanı sıra 18 ayrı branşta Poliklinik hizmetleri sunabilen, Ameliyathane, Doğumhane, Radyoloji ile operasyonel ve diğer tıbbi müdahalelerin yapılabildiği bir sağlık kuruluşudur.

Tam donanımlı ameliyathanesinden, birçok tıbbi tetkik ünitesi ile çağdaş tıbbi donanımıyla birlikte, insan ergonomisini benimseyerek görsel huzura hitap edecek dizaynıyla sağlık hizmeti sunuculuğuna farklı bakış açısı getirilmektedir.

Hastaya sağlık hizmetinin yanında, sağlıklı yaşam ünitelerimizle bölgemiz insanına koruyucu sağlık bilgileri de sunulmakta.

Tedavi öncesi ve sonrası hastalarımızın merkezimize ve evlerine ulaşımı, ücretsiz hasta servis araçlarımız ile sağlanmaktadır.

Kurumumuz İzmir bölgesinde sağlık sektörüne farklı alanlarda da hizmet vermektedir.

Tüm sektörlere yönelik,

AĞIR İŞ RAPORLARI,
GEMİ ADAMI sağlık raporu,
AMATÖR DENİZCİ ve SÜRÜCÜ sağlık raporları kurumumuzda verilmektedir.