İzmir Selçuk Devlet Hastanesi

Atatürk Mah. Dr. Sabri Yayla Bulvarı Selçuk / İZMİR
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 05.07.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Kuşadası yol kavşağında yer almaktadır.Tarih ve doğa güzellikleri içerisinde  1961 yılından, 1988 yılına kadar Sağlık Merkezi ve Sağlık Ocağı olarak hizmet vermekte iken ek bina inşaatına 1989 yılında başlanıp, 1992 yılında tamamlanarak işletmeye açıldı ve 50 yataklı Selçuk Devlet Hastanesi hizmete başlamış oldu.
 4 Bloktan oluşmaktadır.
Hastanemizin kurulu olduğu toplam arsa alanı 5344 m2 olup 4227 m2 kapalı alanı vardır.
Ana blokta servisler ve idari birimler  yan blokta ameliyathane ve yemekhane vardır.Acil servisve poliklinikler ayrı  bloklarda hizmetlerini sürdürmektedir.Yaz aylarında artan nüfus ve trafikkazalarına cevap verebilecek büyüklükte bir acil servisimiz mevcuttur.

Hastanemiz 50 yataklıdır.Tüm odalar niteliklidir.