Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Recep Tayyip Erdoğan Blv. 51.Sokak
Bu sayfa en son 19.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2004 yılında 10 diş ünitesi ile AÇSAP (Ana çocuk sağlığı ve aile planlaması merkezi) 1. katında kurulan Ağız ve diş sağlığı merkezi kendi binasına kavuşuyor. 30000 metrekare alan üzerine kurulan binanın temeli 2008 yılında atılmıştı. Gerekli olan ödeneği kendi döner sermayesinden karşılanan Ağız Diş Sağlığı Merkezi binasının geçici kabulü yapılmış olup, gerekli malzeme desteği de yapılarak en kısa zamanda hizmete açılacaktır. Bölgenin en modern binası olan Ağız Diş Sağlığı merkezinde toplam 60 poliklinik odası mevcut olup, her hekim için poliklinik odası tahsis edileceği gibi gelecek hekimlerinde odası hazır bulunmaktadır. İhtiyaç olduğunda kullanılmak üzere özürlü ve psikolojik rahatsızlığı olan hastalar içinde genel anestezi ile tedavi yapılabilecek ameliyathanede mevcuttur.

Yeni binamızın faaliyete geçmesi ile çalışan personel nezih ortamda çalışıp, moral men daha iyi olup, verimi artacak. Hastalarımızda geniş koridorları, ferah bekleme salonuyla daha rahat edip, daha kaliteli hizmet alacaklardır.

Kurulacak olan dijital panoramik radyografi ile çekilen filimler anında poliklinik odalarındaki ekrana online olarak gönderilecek olup, hekim anında hastanın filmini değerlendirebilecektir