Kahramanmaraş Andırın Devlet Hastanesi

Andırın Merkez
Bu sayfa en son 21.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Andırın Devlet Hastanesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Andırın Devlet Hastanesi, Kahramanmaraş ili Andırın ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için Andırın Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.