Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Mimar Sinan Mah. Alaaddin Özdenören Caddesi
Bu sayfa en son 19.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz şehrimizin batı kesiminde Serinkent mevkinde bulunmaktadır. Kahramanmaraş Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 08/11/2003 tarihinde 125 yatak kapasite ile açılışı yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Hastanemiz 200 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi olarak şehrimiz ve yakın il ve ilçelerine hizmet vermektedir.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından 20/01/2012 tarihinde alınan karar gereği, Kahramanmaraş Şehir Devlet Hastanesi adı altında hizmet vermeye başlaması kararlaştırılmıştır. Hastane aynı adresde Necip Fazıl Şehir Hastanesi ek hizmet binası olarak faaliyetlerine devam etmektedir.