Kahramanmaraş Pazarcık Devlet Hastanesi

Ahmet Bozdağ Mh. Ahmet Aksu Cd.
Bu sayfa en son 21.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İlçemiz Devlet Hastanesi 10/12/1991 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından 50 yataklı Devlet hastanesi olarak hizmete açılmıştır. 1991-1996 yılları arasında Uzman hekim olmadığından dolayı hastanemize gelen hastalara ayakta tedavi hizmeti verilmiştir. İlk Uzman Hekim 1996 yılında atanmıştır.
Halen Dahiliye servisi, Göğüs Servisi, Genel cerrahi servisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi, KBB servisi, Ortopedi Servisi, Enfeksiyon Hastalıkları, 4 cihazlı Diyaliz Ünitesi, Üroloji servisi, Diş ünitesi, 2 adet Ameliyathane salonu ve Endoskopi Salonu ile faaliyetini sürdürmektedir.
Misyonumuz, çağdaş fiziki alanlarla kaliteyi her alanda benimsemiş yönetim anlayışı, sağlık hizmetlerinde ileri teknik ve gelişmiş tıbbi uygulamalar ile gerçekleştirilen, toplumun özlediği ve bölgenin tercih edilen genel dal hastanesi olmaktır.