Karaman Ermenek Devlet Hastanesi

Seyran Mh. Fincan Tepesi Mevkii
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Ermenek Devlet Hastanesi yaklaşık olarak 60000 nüfuslu bölgeye hizmet veren tek hastane olması sebebiyle ihtiyacı karşılayamaz hale geldiğinden 2005 yılında yeni hastanenin yapımına başlanmış olup 2006 yılında şimdiki bulunduğu Seyran Mahallesi Üçtaş içi mevkiinde bulunan 100 yatak kapasiteli yeni hizmet binasına taşınmıştır.
Bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle hastanemiz İl merkezine ve dolayısıyla tam teşekküllü hastaneye 180 km uzaklıkta olup bu şartlar göz önüne alındığında da bölge hastanesi olarak çalışabilecek fiziki ve coğrafi şartlara haizdir.