Kars Kağızman Devlet Hastanesi

Şahindere Mahallesi İmam Hasan Acara Caddesi
www.kagizmandh.saglik.gov.tr
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz yeni binası 2005 Aralık ayında faaliyete geçmiş olup yaklaşık 2750 metrekare bina genişliğine sahip 5200 metrekarelik bir arsa üzerindedir. Zemin katta poliklinik ve acil servis hizmetleri ile 2 ve 3. katta yataklı servis hizmetleri yürütülmektedir. 2006 Aralık ayında ameliyathanemiz, 2008 Ekim ayında hemodiyaliz ünitemiz, 2009 Şubat ayında endoskopi ünitemiz hizmete açılmıştır. 78 kadrolu olmak üzere, temizlik, bilgi-işlem ve güvenlik personeli dahil toplam 108 personelle hizmet vermekteyiz.