Kastamonu Cide Devlet Hastanesi

Nasuh Mah. Hastane Sok. No:43
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Sağlığınızın değerini ve bu değerin emanetçisi olduğumuzun bilinciyle, ileri teknolojiye sahip donanım alt yapısını kurarak, uzman hekim ve tüm çalışanlarımız ile en etkin sağlık hizmetlerini vermenin azmi ve heyecanı içerisinde, Cide halkının sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarla bölgemizde, örnek ve tercih edilir bir hastane olacağımızın inancını taşıyoruz. Sağlıkta kaliteli ve üst düzey bir hizmet sunumu ile hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak ve teknolojik gelişmeleri hastanemize kazandırmak amacıyla çalışmalarımıza devam etmekteyiz.