Kastamonu İnebolu Devlet Hastanesi

Yukarı Hatıpbağı Mahallesi Atilla Gürsoy Caddesi No:61
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İnebolu Devlet Hastanesi 1974 yılında Yukarı Hatıp bağı mahallesi Atilla Gürsoy caddesi No:61 adresinde 100 yatak kadrolu olarak hizmete açılmıştır.
Bina toplam alanı 3363 m2, oturum alanı 2799 m2 dir. Zemin katla birlikte 4 kattan oluşmaktadır. Zemin katta Danışma, vezne, acil polikliniği, acil müşahade ve pansuman odası, diş polkliniği, laboratuar, röntgen, mutfak ve yemekhane, arşiv, çamaşırhane bulunmaktadır.
1. katta diyaliz servisi, uzman poliklinik odaları olarak dahiliye polikliniği, genel cerrahi polikliniği 1, genel cerrahi polikliniği-2, kadın doğum polikliniği, çocuk hastalıkları polikliniği-1, çocuk hastalıkları polikliniği-2, santral, idari bürolar, doktor odası, hasta hakları odası, yeşil kart bürosu ve yönetim birimleri bulunmaktadır.
2. katta hariciye servisi, doğumhane servisi, eczane, ameliyathane bulunmaktadır.
3. katta dahiliye servisi, çocuk servisi bulunmaktadır.