Kayseri Özel Güneş Hastanesi

Gülük Mahallesi, Kayseri
Posta Kodu:
+90 (0352) 320 8484
Bu sayfa en son 24.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1995 yılında İnönü Bulvarı No:16 adresinde kurularak hizmete başlayıp, 1998 yılında yapımı tamamlanan İnönü Bulvarı No:60 adresindeki bugünkü binasına taşınan Güneş Hastanesinde;
3100 m2 kapalı alan,
Bodrumlarla beraber 10 katlı,
Tüm ameliyatların yapılabildiği modern anlamda iki ameliyathanesi bulunmaktadır.
Bu ameliyathaneler ayrı bir klima ile iklimlendirilmektedir. Bu klima, 3 kat hepafiltreden geçirilmiş ve mikroplardan arındırılmış hava ile çalışmaktadır, gereğinde hastane dışı doktorlara da açıktır
2 adet suit oda toplam 25 yatak,
Bir adet üç boyutlu olmak üzere dört adet gelişmiş USG,
Masa başındaki doktorlara anında görüntü ileten PACS sistemini haiz her türlü grafinin çekildiği çift makinalı röntgen cihazı,
Mammografi,
Kemik dansitometre bulunmaktadır.
Bir adet 2013 model Sağlık Bakanlığı teknik şartnamesine haiz C Belgeli hasta nakil ambulansı mevcuttur.
Acil servisi 7 gün 24 saat altı adet müşahade yatağı ile sağlık hizmeti vermektedir.
Aynı anda İki doğum yaptırılabilen çift travay odalı servislerden izole edilmiş modern doğumhane
EEG ve EMG cihazları ile donatılmış modern bir nöroloji polikliniği
Her türlü kas ve iskelet sistemi hastalıklarının teşhis ve tedavi ve rehabilitasyonuna müsait fizik tedavi ünitesi.
Endoskopi cihazı ile en ayrıntılı KBB muayenesi
Endoskopik cihazı
Gelişmiş lazer teknolojisi ile istenmeyen tüylerin yok edilmesi,yüzeyel cilt problemlerinin ortadan kaldırılması.
Solunum fonksiyon cihazı ile akciğer hastalıklarının teşhis edilmesi
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmede Güneş Hastanesi B sınıfı olarak tescillenmiştir.