Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi

Alparslan Mah. Gökçefidan Sokak No:6 Kayseri
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Melikgazi Hastanesi; Kayseri'nin Alpaslan Mahallesi'nde bulunmaktadır. Acil Servisi ve ambulansı ile hizmet vermektedir.
Genel cerrahi, iç hastalıkları, kadın hastalıklar, doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kulak-burun-boğaz, kardiyoloji, göz, psikiyatri, ağız ve diş sağlığı, üroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, radyoloji, ortopedi ve travmatoloji mikrobiyoloji&enfeksiyon hastalıkları, anestesi ve reanimasyon bölümlerinde hizmet vermektedir.
Özel Melikgazi Hastanesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) sayfanın en üstünde verilmiştir. Özel Melikgazi Hastanesi, Kayseri ili Melikgazi ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.
Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.