Kayseri Özel Modern Dünya Hastanesi

Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan / KAYSERİ
Bu sayfa en son 28.12.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Modern Dünya Hastanesi, Hastaneler caddesinde Anadolu'nun en büyük, en donanımlı, kadro bakımından en zengin özel hastanesi olarak kuruldu ve 25 Ocak 2011 tarihinde hasta kabulüne başladı.
20000 m2 kapalı alanı ve 200 odası bulunan, geniş otopark alanlarına sahip Modern Dünya Hastanesi, bu kapasite ve kadrosuyla Kayseri ve civar illerin tamamına hizmet sunabilecek durumdadır. Hastanenin zemin katı acil servis olarak planlanmıştır. Her türlü acil hastalıklar, travmalar, kalp krizleri, akut hastalıklar için günün 24 saatinde acil ve hayat kurtarıcı müdahaleler kısa sürede yapılabilmekte, görevli doktorlar sadece Dünya Hastanesi'nde çalıştıklarından bekleme olmamaktadır.
İlk 4 kat poliklinikler olarak düzenlenmiştir. Bu katlarda 50yi aşkın uzman hekim muayenelerini yapmakta ve bu doktorların birçoğu profesör ve doçentlerden oluşmaktadır.
Polikliniklerde hekim kalitesiyle birlikte, teknolojinin en son imkânları kullanılarak, hastalara en kısa zamanda en doğru teşhis konulmaktadır. Doktorlarımızın teşhislerine yardımcı olması bakımından yine en modern ve hatayı sıfıra indiren laboratuarlarda ve görüntüleme merkezinde her türlü tahlil ce çekimler kısa sürede yapılabilmekte, artık sonuçlar günlerce beklenmemektedir.
1. 5 teslalık EMAR cihazı, bilgisayarlı Tomografi, Ultrasonografi, Mamografi, Kemikdanstometri gibi aletlerle hem teşhiste çok büyük bir zaman tasarrufu ve doğru bilgi elde edilmekte, hem de tedavi amaçlı girişimler yapılabilmektedir.
Hastanemizde biri kalp ameliyathanesi olmak üzere 9 genel ameliyathane ve 1 lokal müdahale odası ile büyük küçük her türlü cerrahi müdahaleler, steril şekilde yapılmaktadır. Son teknoloji ile dizayn edilmiş ameliyathanelerde yapılan operasyonların sonunda ihtiyaç duyulan vakalar yoğun bakımlara alınmaktadır. Kardiyovasküler yoğun bakım, cerrahi yoğun bakımı ve yeni doğan yoğun bakımı olarak tanzim edilen bu ünitelerde yine riskli vakalar takip edilmektedir.