Kayseri Özel Ömür Hastanesi

Örnekevler Mah. Çiçek Sok. No: 28
Posta Kodu:
+90 (352) 222-4790
Bu sayfa en son 19.01.2016 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1963 yılında Ömür Cerrahi ve Doğum Kliniği olarak kurulmuş olan hastanemiz Kayseri'deki ilk özel hastanelerden birisi olarak Kayseri halkına hizmet vermeye başlamış ve Kayseri'de özel hastaneciliğin öncülerinden olmuştur. Yıllar yılı göstermiş olduğumuz üstün başarılar sayesinde Kayseri sınırlarını aşarak Anadolu'ya hitap eden önde bir sağlık kuruluşu olan Özel Ömür Hastanesi başarılarına başarı katarak hizmetlerine devam etmektedir.
Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı olan hastanemiz Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kulak-Burun-Boğaz, Ortopedi, Göğüs Hastalıkları, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Radyoloji branşlarında tecrübeli uzman hekim kadrosu ile hizmet vermektedir.
Yapımı devam etmekte olan hastane inşaatımız hızla ilerlemektedir. Son teknolojiyi yakalamayı hedeflediğimiz yeni hastanemiz ile hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı, nitelikli sağlık çalışanları ve uzman kadrosuyla yeniliklere açık ve sürekli kendini geliştirmeye devam eden öncü bir kuruluş olmaya devam edecektir.