Kayseri Özvatan Devlet Hastanesi

Yukarı Boğaziçi Mh. Özvatan
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özvatan İlçe Hastanesi Değerli Hayırseverimiz Mehmet Ünlü'nün büyük gayretleri ve yardımları ile 1993 yılında yapımına başlanmış ve 2003 yılı Haziran ayında tamamlanarak hizmete açılmıştır. Açıldığı tarihten bu yana Özvatan İlçesi, bağlı belde ve köylerine sağlık hizmeti sunan hastanemizin bina oturum alanı 450m2 bina kullanım alanı 1800m2 alana sahiptir.
Hastanemizde ambulans hizmetleri Sağlık Grup Başkanlığına bağlı bir adet donanımlı ambulansla karşılanmaktadır. Ambulans servisimiz 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Ayrıca Hastanemizin Röntgen birimi de mevcuttur. Laboratuar testleri olarak Hematolojik testler çalışılmaktadır. Hastanemizde 1 Acil Polikliniği, 2 Aile Hekimliği Polikliniği, 1 Diş Polikliniği, 1 Genel Poliklinik, Aşı odası, Gebe- Bebek takip odası ve Aile planlaması odası ve ayrıca 1 adet doğum salonu ile halkımıza hizmet vermekteyiz.