Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi

Fabrikalar Mahallesi Sağlık Cad. No1
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Kırıkkale Devlet Hastanesi 220 yatak kapasiteli olup 1981 yılında SSK Hastanesi olarak hizmete açılmıştır.
Hastanemiz 2005 yılında 5283 sayılı yasa ile Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir. Halen Kırıkkale Devlet Hastanesi adı altında hizmet vermeye devam etmektedir.
Hastanemiz iki ana binadan oluşmaktadır. Birinci binada; A Blokta; yataklı servisler, röntgen, acil servis, tomografi, eczane, çamaşırhane, mutfak, morg, KETEM ve fizik tedavi ünitesi, B Blokta; başhekimlik, ameliyathane, yoğun bakım ve özel servis yer almaktadır. İkinci binada; röntgen, laboratuarlar, poliklinikler, diş tedavi ve protez merkezi, idari bölümler, yemekhane, depo ve arşiv bulunmaktadır.
Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Kırıkkale Devlet Hastanesi bünyesine katılmıştır.