Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Karakaş Mahallesi Hasanpaşa Caddesi Ayhan Çetintaş Apartmanı No: 10
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
1997 Yılında Kırklareli Devlet Hastanesine bağlı olarak çalışmalarına başlayan Diş Tedavi ve Protez Merkezi 2008 yılında müstakil bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak yeni binasında hizmetine başlamıştır. 2011 yılında resmi olarak Lüleburgaz Diş Tedavi Ve Protez Merkezi kurumumuza bağlanmıştır.
Kırklareli Merkez 14 hekimin aynı anda çalışabileceği tek tek poliklinik odalarının yanı sıra idari kısım, ilk müşade odası, panaromik röntgen odası, diş teknisyen laboratuarı ve sterilizayon mevcuttur. Yaklaşık 1200 m² kapalı alana sahip merkezde tüm Diş Hekimliği hizmetleri (uzmanlık gerektiren cerrahi vakalar ve ortodontik vakalar hariç) ilk muayene ve tanıdan itibaren gerekli tüm protezlere kadar olan işlemler yapılmaktadır. Tüm bu hizmetler tam bir otomasyon içinde yürütülmektedir.
Merkezimizde ve Lülüeburgaz Diş Tedavi ve Protez Merkezinde 22 diş üniti, 2 adet panaromik röntgen cihazı, 2 merkezi otoklav, 2 adet merkezi sistem kompresörü, 1 adet yağlama ve temizleme makinesi, 1 adet ultrasonik yıkama cihazı, 1 adet toz emebilen cila motoru, 1 adet polimerizasyon ünitesi ve her poliklinikte amalgamatör ışınlı dolgu cihazı ve kavitron mevcuttur.
Tüm alet ve diş hekimliğinde kullanılan el enstürimanlarının sterilizasyon işlemi profesyonel ekipmanlarla paketlenerek yapılmaktadır.
Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Lüleburgaz Diş Tedavi ve Protez Merkezi olarak amacımız tüm çalışanlarımızın katılımı ile Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu standartlar doğrultusunda halkımızın ihtiyaç ve beklentilerine uygun zamanında, doğru ve memnun edici her geçen gün daha da kaliteli ideal sağlık hizmeti sunmaktır. Hedefimiz ise uluslararası standartlara uygun sağlık hizmeti sunarak tercih edilen hizmetleri ile mutluluk veren bir sağlık kurumu olmaktır.