Kırşehir Çiçekdağı Devlet Hastanesi

Osman Şevki Mah.Hastane Cad.No:1
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Çiçekdağı İlçe Hastanesi olarak 1 uzman, 4 pratisyen hekim ve iki diş tabibiyle vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmeti vermenin mutluluğunu yaşamaktayız.
Hastalarımıza güler yüzlü yaklaşmak, modern tıbbi teşhis ve tedavi yöntemlerini uygulayarak hizmet vermek, çalışanlarımızın da huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak birinci hedefimizdir.
Bütün bu hizmetleri sağlarken amacımız hasta ve çalışanlarımızın haklarına saygı gösterip sağlık hizmeti memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmaktır.