Kırşehir Kaman Devlet Hastanesi

Çiftlikli Mh. Kaman Merkez, Kaman, , Kırşehir, Türkiye
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 1992 yılında 50 yatak kapasite ile faaliyete geçmiştir. 2004 yılında hayırsever bir vatandaşımız olan Neşet Alkan tarafından 514 metrekare ek bina yapılarak poliklinik hizmetleri yeni yapılan ek binada idame ettirilmiştir. Hastane yatak kapasitemiz 75'e çıkartılmış olup, 2008 yılında ise 669 metrekare oturum alanı ile yeni bir ek bina hizmete açılarak giriş katında poliklinik hizmetleri 1. ve 2. katları ise servis hizmetleri olarak kullanıma sunulmuştur. Hastanemiz bu hali ile 110 yatak kapasitesine çıkmıştır. D blok olarak daha önce kullanmakta olduğumuz poliklinik binamız ise diş protez merkezi olarak kullanıma açılmıştır.