Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi

Ihsaniye Hastane Caddesi Gölcük
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz; Yemyeşil bir tabiat ve İzmit Körfez manzarasıyla Kocaeli'nde birçok ilklerin hastanesidir Gölcük Devlet Hastanesi. Ülkemizdeki birçok İl hastanesinden daha fazla hizmet üreterek ilimizde de farklı bir misyona sahiptir. Hizmet potansiyeli ile sadece tüm Kocaeli'ne değil, çevre iller Yalova ve Adapazarı başta olmak üzere adeta tüm bölgeye hizmet sunmaktadır.
Gölcük Devlet Hastanesi 19719 m2 arsa üzerinde 14000 m2 bina alanı olmak üzere zemin ve bodrum katlarıyla birlikte olmak üzere 4 kat 2 blok ibaret olup, 172 yatak kapasitesi ile 1989 yılının Aralık ayında hizmete açılmıştır.