Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi

Kalıcı Konutlar Mevki Kayacık Mahallesi Ercüment Kocaer Caddesi
www.karamurseldevlet.gov.tr
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
İlçe merkezinde Sağlık Merkezi olarak hizmet vermekte iken 1984 yılında 25 yataklı, yaklaşık bundan 10 yıl sonra da 50 yataklı Devlet Hastanesi'ne dönüştürülen hastanemiz, 5283 sayılı kanunla SSK Hastanelerin Bakanlığımıza devredilmesinden sonra Bakanlık Makamının 23.06.2005 tarih ve 5069 sayılı Olur'u ile Kayacık Devlet Hastanesi ile birleştirilerek, 75 kadro yataklı Karamürsel Devlet Hastanesi olmuştur.

Üç ayrı yerleşkede hizmet vermeye devam etmekte iken, 16.01.2006 tarihi itibarı ile 19 Kasım 2006 günü açılışını yaptığımız yeni hastane binasına taşınılmıştır.

75 kadro yataklı hastanemizde bir kişilik WC lavabolu 5 tane, iki kişilik WC lavabolu 9 tane, 2 kişilik lavabosuz 18 tane oda mevcuttur. Ayrıca 5 yataklı Acil Hasta Müşahede odası, 10 yataklı Hemodiyaliz Ünitesi mevcut olup her hekime de bir poliklinik odası verilmiştir.

Geçen 1 yıllık süreç içerisinde, hastanemizin eksiklikleri Döner Sermaye Gelirleri ile giderilmeye çalışılarak, Hemodiyaliz ve Acil Servis kurulmuş ve hizmete sokulmuştur.

Hastanemiz teknolojik, fiziki yenilikler ve gelişmeler yönünden her geçen gün, olumlu bir ivmeyle gelişim faaliyetlerine devem etmektedir.