Kocaeli Körfez Devlet Hastanesi

Yavuz Sultan Mah. Mevlana Bulvarı No:29
Bu sayfa en son 16.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 16 uzman doktor ile 13 uzman poliklinik odası, acil polikliniği 2, diyetisyen 1 olmak üzere toplam 16 poliklinik oda sayısı ile hizmet vermektedir.
Hastanemiz, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Kulak-Burun-Boğaz, Anestezi, Göğüs Hastalıkları, Göz, Fizik tedavi, Ağrı Polikliniği, Nöroloji, Ortopedi, Acil bölümleriyle ve diyetisyenimiz ile her yıl artan sayıda hastaya hizmet vermektedir.
Hastanemiz ameliyathanesi 27-01-2004 tarihinde 1 ameliyat salonu ve 1 ameliyat masası ile hizmete başlamış olup, eski ameliyathanenin restorasyonu yapılarak; 3 genel, 1 lokal olacak şekilde 4 salona çıkarılmış, ayrıca lokal ameliyatlar içinde bir septik oda düzenlenmiştir.
Hizmete toplam 25 kadro yatak sayısıyla başlamış olan hastanemiz, 65 kadro yatak sayısı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Endoskopi-Gastroskopi-Kolonoskopi ile birlikte 4 yataklı müşahade odası mevcuttur.
Ekim 2007 tarihinden itibaren Poligrafik uyku tetkiki yapılmaya başlanmıştır.
Odiometri odası düzenlenerek, Odiometri-Timpanometri tetkikleri yapılmaktadır.
Poliklinik kapı üzerlerindeki monitör ve bekleme salonlarına konulan plazma ekran ve LCD ekranlar ile hastaların bilgilendirilmesi sağlanmaktadır.
Hastanemiz hekim seçme logosunu Ekim 2006da almış ve hekim seçme uygulamasına başlamıştır. Hastanemize, tıbbi yardım talebi ile başvuran hastalarımızın, alacakları bütün hizmet süreci içerisinde haklarının korunması adına Hasta Hakları İletişim Birimi 2 Ekim 2006dan itibaren hizmet vermektedir. Hastanemiz 2007'de Bebek Dostu Hastane ünvanını, 21 Nisan 2008'de ISO 9000:2001 Kalite Belgesi'ni almıştır.