Medical Park Gaziantep Hastanesi

Mücahitler Mah. 50063 Sok. No:2 Şehitkamil
Bu sayfa en son 09.12.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Medical Park Gaziantep Hastanesi'nin, gelişmiş tıbbi cihazlarla donatılmış, ikisi kalp-damar cerrahisi ve üçü tüm cerrahi müdahaleler için kullanılan beş ameliyathanesi bulunuyor.

Ameliyathanelerde, gelişmiş teknolojik cihazlar olan; Laminer Flow ile Hepa filtreli steril havalandırma sistemi kullanılıyor. Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde, tüm onkolojik ameliyatlar da gerçekleştiriliyor.

Hastanede, acil doğumlar için 24 saat hizmet veren doğumhane ile kalp damar hastalıkları, ritim bozuklukları, konjenital kalp hastalıkları ve romatizmal kalp kapak hastalıklarının teşhis ve tedavisinde, koroner anjiyografi, kalp kateterizasyonu, elektrofizyolojik çalışma (EPS) ve ablasyon işlemlerinin yapıldığı Dijital Anjiyografi Ünitesi de yer alıyor.

Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde, uluslararası standartlarda hizmet vermeye başlayan Onkoloji Merkezi'nde; onkolojik cerrahi, medikal onkoloji, radyasyon onkolojisi ve onkolojik rehabilitasyon alanlarında iş birliği yapan deneyimli ekiplerin çalıştığı bir tedavi yaklaşımı uygulanmaktadır. Kanser Tanı ve Tedavi Merkezi'nin; akciğer, prostat, kalın bağırsak, mide, pankreas, meme, serviks, over gibi kanser türleri başta olmak üzere, tüm kanser türlerinin tanı ve tedavilerinde, bölgenin ve Ortadoğu ülkelerinin referans merkezi olması planlanıyor.