Özel Adıyaman Park Hospital

02040
info@adiyamanparkhospital.com.tr
Reklam
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Adıyaman ‘ın İlk özel hastanesi olarak kurulmuş olan "ÖZEL PARK  HOSPİTAL " hastanesi  siz değerli halkımıza uzun yıllar hizmet etmeği hedeflemekte  ve bu hizmeti  sizlere sunmaktan övünç duymaktadır.
MİSYON

TOPLUMUN  YAŞAM  STANDARDINI  YÜKSELTMEK  İÇİN, HASTA  HAKLARINA  SAYGILI,  HASTA  VE  ÇALIŞAN  MEMNUNİYETİ  ODAKLI, TIBBİ  ETİK  KURALLARA  UYAN EĞİTİMLİ,TİTİZ,İNSANA ,SOSYAL  SORUMLULUKLARININ  BİLİNCİNDE  BİR  KURUM  OLARAK   HASTA  VE  HASTA  YAKINLARININ  MEMNUNİYETİNİ  HER  ZAMAN  ÖN  PLANDA  TUTMAKTIR.

VİZYON

ÇAĞDAŞ BİLGİ VE DENEYİMİ, MODERN TIBBİ ALTYAPISI, TIBBIN BİRÇOK ALANINDA TERCİH EDİLEN BİR SAĞLIK KURULUŞU OLARAK,  HERZAMAN HER KOŞULDA, DOĞRU TEŞHİS VE TEDAVİYİ SUNAN ULUSAL VE ULUSLARARASI SAĞLIK ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN REFERANS GÖSTERİLEN BİR HASTANE OLMAK.