Özel Aydın Şifa Hastanesi

Posta Kodu:
info@sifa.edu.tr
Reklam
Bu sayfa en son 21.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
MİSYONUMUZ

Şifa hastaneleri; doğru, eksiksiz, kaliteli, hastalarına asla zarar vermeyen, uluslar arası standartlardaki sağlık hizmetlerini, merkezine hastasının mutluluğunu koyarak, insana ve insanlığa sunmak için vardır

VİZYONUMUZ

Şifa hastaneleri geleceğin Türkiye'sinde; en ileri teknolojileri kullanan, dünya çapında referans hastane olarak tanınmış ve her zaman tercih edilen bir sağlık kurumu olarak hak ettiği yeri alacaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Biz Şifa Sağlık Grubu olarak, misyonumuzun ve vizyonumuzun ışığında temel değerlerimizden ödün vermeden aşağıdaki politikaları hayata geçirecek ve başarılarımızın sürekli olmasını sağlayacağız.

İnsan kaynakları ve eğitime her zaman önem vereceğiz.
-Kaliteli personel istihdamı
-Devamlı eğitim ve gelişim
-Kendi elemanlarımızın yetişeceği bir eğitim merkezinin oluşturulması
-Sahalarında önde olan insanlara bizimle çalışma zemininin hazırlanması
-Lider kadroların yetiştirilmesi
-Güvenilir ekipler ile büyümeye devam etme

Alt yapı, teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarımız her zaman daha iyisini bulmak için devam edecek.
-Teknolojik gelişmelerin takibi ve uygulama alanları bularak ülkemize transferi
-Kendi teknolojimizi geliştirmek adına Ar-Ge biriminin kurulması
-Uygun yatırımların planlanması ve gerçekleştirilmesi
-Altyapının sürekli güncellenip geliştirilmesi
-Yeniliklerin takibi, gelişmek ve genişlemek için gerekli tedbirlerin zamanında ve hızlı bir şekilde alınması

Bize kolay ulaşılabilmesini sağlayacak tanıtım faaliyetlerimizi iyileştireceğiz
-Etkin Pazarlama Faaliyetlerinin yapılması
-Hizmetlerin tamamının tanıtılıp duyurulabilmesi için çok iyi bir tanıtım-pazarlama grubunun oluşturulması

Uluslararası standartlar doğrultusunda işletim yönetim sistemi oluşturacak ve sürekliliğini sağlayacağız.
-Kalite ve akreditasyon standartlarının uygulanması
-Sağlık, Yönetim ve Destek süreçlerinin uygun performans parametreleri ile izlenmesi ve güncellenmesi
-Tasarruf, verimlilik ve maliyetlerin izlenmesi ve geliştirilmesi

Bilimselliğimizden asla ödün vermeyeceğiz.
-Bilimsel araştırmalar yapabilmeleri için çalışanlara imkan sağlanması
-Dünyanın ve bilimsel gelişmelerin yakından takip edilmesi
-Bilimsel çalışmalara ve uygulamalara önem verilmesi

Hasta odaklı çalışacak, her zaman hasta ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacağız.
-Hastaya haklarına saygı
-Hasta memnuniyetinin sağlanması
-Hasta memnuniyetini ve şikayetlerini sürekli ölçen ve iyileştiren bir mekanizmanın yaygın kullanımı
TEMEL DEĞERLERİMİZ

-İnsana ve insanlığa saygı
-Çevreye saygı
-Hasta ve yakınlarının haklarına saygı
-Kaliteden ödün vermeme
-Güvenilirlik
-Gelişime ve ilerlemeye açık olmak
Şifa Sağlık Grubu 1983 yılında mütevazi bir poliklinik çalışması ile başlattığı hizmetlerine 1987 yılında yataklı tedavi ünitelerini ekleyerek insan sağlığına hizmet konusunda çalışmalarını sürdürmüştür. Grubumuzun teknoloji ve personel yatırımları dünyanın en ileri hastaneleri ile eşdeğerdedir. 1995 yılında Basmane hastanesini büyüterek İzmir’in en büyük ilk özel hastanesi yapan grubumuz, 2001 yılında Bornova Şifa, 2005 yılında Doğu Anadolu’nun en büyük özel hastanesi olan Erzurum Şifa Hastanesi’ni, 2011 yılında Gaziemir ve Göztepe’ye 2012 yılında ise Karşıyaka ve Menderes’e  sağlık merkezleri açmış olup hizmet yelpazesini daha da genişletmiştir.
Şifa Sağlık Grubu’nun 33 yıllık hizmet tecrübesini arkamıza alarak 2009 yılı ocak ayında başlayan üniversite kurma çalışmalarımız 2011 yılında son bulmuştur. Bölgenin ilk branş üniversitesi olan Şifa Üniversitesi,  Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik,  Beslenme ve Diyetetik bölümlerine öğrenci kabul ederek  ulusal ve uluslararası akademik ve mesleki deneyime sahip dinamik bir eğitim kadrosu ile 2 yıldır eğitimine devam etmektedir.
Hastanelerimizin durmaksızın yapmış olduğu bilimsel çalışmalar ve teknolojik yatırımlar sayesinde, Şifa Sağlık Grubu uluslararası platformda da hak ettiği yere ulaşacaktır.
Tüm dallarda teşhis ve tedaviye yönelik hizmetler veren Şifa Sağlık Grubu, son 10 yılda özellikle erişkin, çocuk kardiyoloji ve kalp cerrahisi hizmetlerinde yapmış olduğu çalışmalar ve teknolojik yatırımlar sayesinde Türkiye’de ilk sıralarda olup dünyanın deneyimli klinikleri ile eşdeğer seviyelere gelmiştir.
Özellikle 2001 yılında Şifa Üniversitesi Bornova Hastane’mizde, 2005 yılında da Erzurum Şifa Hastanemizde kanser teşhis ve tedavisinde yapılan yatırımlarla, dünyada gelişen en son teknolojiler hastanelerimize kazandırılmıştır.
Tüm ekibimizin kalbine, en kutsal varlık olan insana hizmet vermenin mutluluğu yayılmıştır. Sayısı 1800 kişiye ulaşan Şifa personelimiz, bu zor hizmeti değerli hastalarımıza sunarken, kendilerini dünyanın en bahtiyar insanı kabul etmektedirler. İleri teknoloji, deneyimli kadrolar ve insana saygı anlayışı ile çalışan hastanemiz mensupları, Şifa Sağlık Grubu’na güvenen ve büyük teveccüh gösteren halkımıza layık olmak için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edecektir.
Şifa Sağlık Grubu’na güvenip yurtiçi ve yurtdışından tedaviye gelen tüm hastalarımıza sağlık ve mutluluklar diler, Şifa sağlık ekibi adına saygılar sunarım.