Özel Denizli Tekden Hastanesi

Murat Dede Mh. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bulvarı No:57
Posta Kodu:
20000
Bu sayfa en son 23.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2003 Kasım ayında faaliyete geçen Özel Denizli Tekden Hastanesi dünya standartlarında A'dan Z'ye sağlık hizmeti sunmak üzere kurulmuştur. Ailenizin Hastanesi sloganıyla hareket eden hastanemizde 15 Uzman Hekim, 4 Acil ve 1 Danışman Hekim tam gün görev yapmaktadır. Hastanemiz SGK mensuplarıyla anlaşmalıdır. Her türlü ameliyatları da hastanemizde yapılabilmektedir. Bunun yanında birçok özel sigorta şirketleri ile anlaşmamız bulunmaktadır ve anlaşmalı kurum ağımızda gün geçtikçe artmaya devam etmektedir.
Özel Denizli Tekden Hastanesi 13 Mayıs 2013 yılında hastalarımızın beklentileri doğrultusunda yapılanan yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır.