Özel Diyarbakır Veni Vidi Hastanesi

Ali Emiri 1. Sk. No: 1 Dağkapı / DİYARBAKIR Türkiye
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Diyarbakır halkının sağlık sektöründe dışarıya göçünü önlemek ve sağlık problemlerinde kendi şehrinde hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla hastanemiz 2005 yılında şehrimiz halkının ulaşımı rahatlıkla sağlayabilmesi göz önünde bulundurularak Diyarbakır ilinin merkezinde yer alan Dağkapı semtinde kurulmuştur.

Diyarbakır ilinde sağlık alanında ilkleri sunmayı kendine görev edinen hastanemiz bünyesinde göz nakli ve kalp durdurulmadan koroner bypass ameliyatı gibi özellikli cerrahi operasyonlar başarıyla gerçekleştirilmiştir.

12.000 m2 kullanım alanına sahip olan Özel Veni Vidi Hastanesi 1 kalp damar cerrahi, 3 genel cerrahi ve 1 adet küçük müdahalelerde kullanılmak üzere tahsis edilmiş 5 ameliyathaneye ve 153 yatak kapasitesine sahiptir.

Hasta odalarımız tek kişilik olmakla beraber 24 saat sıcak su, TV, banyo hizmetlerimiz bulunmaktadır. Bazı odalarımızda jakuzi mevcuttur.

Bir Veni Vidi Holding iştiraki olan hastanemiz bölgemiz halkına hizmet vermekten gurur duymaktadır.

Vizyon
     Vizyonumuz ülkemizde sağlık alanında referans merkezi olarak ülke çapındaki hastane sıralamalarında ilk üçe girmek, bölgemizde lider konumda bulunmaktır.

Misyon
     Başta Diyarbakır olmak üzere bölge halkının sağlık problemlerine çözüm bulmak dışarıya göçünü engellemek ve modern teknolojiden kendi şehrinde yararlanmasını sağlamak bizim yüklendiğimiz misyondur.

Değerlerimiz
Önce insan:
     Sağlık sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluş olarak insan bizim için en önemli değerdir. Bu sebeple hem misafir olarak gördüğümüz hastalarımızı, hem de aile ferdi olarak gördüğümüz çalışanlarımızı hastanemizin en büyük sermayesi kabul ederiz ve kendileriyle ilişkimizin saygılı, sevecen, dürüst ve profesyonel olmasına özen gösteririz.

Önce sağlık:
     Hastanemizde misafir ettiğimiz hasta ve hasta yakınları ile birlikte hizmet verdiğimiz çalışanlarımıza sağlıklı, güvenilir ve konforlu bir ortam sunmak bizim başlıca görevimizdir. Bu görevimize ek olarak bölge halkını sağlık konularında eğitmeyi ve yine halkımıza en kolay şekilde ulaşabileceği en kaliteli sağlık hizmetini vermeyi bu yolla hayat boyu sağlıklı bireyler oluşturmak misyonunu da taşırız.