Özel Güney Adana Hastanesi

Dağlıoğlu Mah. 14204 Sk. Seyhan / ADANA
info@guneyadanahastanesi.com
Bu sayfa en son 20.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz 6400 m2 kapalı alanı 40 poliklinik,muayene odası, 24 saat devamlı 2 hekim ve icapçı (Tüm branşlarda) uzman hekimlerin desteğinde acil polikliniğimiz Güney Adana ve bölgemize hizmet vermektedir.

Özel Güney Adana Hastanesi teknolojinin son ürünü aletler ile donatılmış olup her biri kendi alanında uzman olan deneyimli ve güvenilir 52 uzman doktor kadrosu ile gelişmiş ülkelerde yapılabilen her türlü teşhis, tedavi ve ameliyatlar yapılmaktadır.

Röntgen, Tomografi, MR, Ultrason, EKG, Eforlu EKG, EEG, EMG, Kalp Ekosu, Solunum Testi ve Laboratuar son teknoloji ile donatılmış olup bu hizmetlerden ek ücret alınmamaktadır.

20 Ünitelik ve çok yönlü teknolojik aletlerle donatılmış Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi salonumuzla her yaştaki insanımızı mutlu etmek bizleride mutlu etmektedir.

5 çocuk hastalıkları,4 kadın doğum hastalıkları,3 kardiyoloji,2 dahiliye,2 genel cerrahi ve diğer tüm branşlarda birer uzman hekim olmak üzere en kaliteli hizmeti verme gayretindeyiz.

Çağımızın en korkulan hastalıkları sindirim sistemi kanserlerinin erken teşhisinde kullanılan Endoskopi ve Kolonoskopi deneyimli gastroenteroloji uzmanı tarafından yapılmaktadır.

Kurulduğu ilk günden bu yana son teknoloji tıbbi cihazları, konusunda uzman ve güleryüzlü personeli ile 12 yıldır Adana ve çevre illerine kaliteli, hızlı ve güvenli sağlık hizmeti vermeyi amaçlayan Özülkü Hastaneler Grubu bunu büyük ölçüde başarmanın haklı gurununu yaşamaktadır. Özel Güney Adana Hastanesi gelecekte de son teknolojiye sahip donanımın ve yeni çağdaş projeleriyle sağlık hizmetlerinde güven ve kaliteyi bir adım daha ileriye taşımak için çalışmaktadır.

Özülkü Hastaneler Grubu