Özel İzmir Onkoloji Dal Merkezi

1428 Sk No:24/B Kahramanlar İzmir Türkiye
Posta Kodu:
+90 (232) 464 6020
Bu sayfa en son 28.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Ege Onkoloji Merkezi 1995 yılında İzmir ve Ege bölgesinin ilk 'Özel Radyaterapi' merkezi olarak Alsancak’ta hizmet vermeye başladı.  1998 yılında Kahramanlar'da Özel İzmir Onkoloji Dal Merkezi'ni hayata geçiren kurumumuz, kuruluşundan bu yana konusunda deneyimli uzman kadrosu ve gelişmiş radyoterapi cihazlarıyla hizmet vermektedir.

Kurumumuz hizmet ağını geliştirmek amacıyla ilerlediği yolda İzmir Atatürk Devlet Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Radyoterapi ve Tepecik Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Radyoterapi Hizmet Alımı ihalelerinde en başarılı sağlık kuruluşu seçilerek, bu iki kurumun radyoterapi hizmetini verme sorumluluğunu da yüklenmiştir.

Kurumumuz bünyesinde, gelişmekte olan radyoterapi teknikleri yakından takip edilmekte, hizmet kalitesi ve niteliğini yükseltmek amacıyla son yıllarda yapılan tüm yatırımlar nitelikli, dünya standartlarında tedaviler yapma idealini taşımaktadır. Yine bu amaçla Ege Özel Onkoloji Merkezi Ltd Şti  2012 yılında yeni hizmet binasında yeni cihazları ile hizmet vermeye başlamıştır.