Özel Kayseri Magnet Hastanesi

Ş
Gevher Nesibe Mh. Gök geçidi No:15
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 20.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
“Sağlığa Değer”

Özel Magnet” Hastanesi, dünya standartlarındaki kaliteli hizmet anlayışını insan yaşamına gösterdiği özenle birleştiren ve bu doğrultuda hızlı ve etkin müdahale yaparak kişilerin yaşam kalitesini korumayı amaçlayan bir sağlık kuruluşudur.

Özel Magnet Hastanesi, ihtiyaç duyduğunuzda her an en kısa sürede donanımıyla, yanınızda olan bir dosttur…

Uzman doktorları, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli, hasta odaklı hizmet anlayışı, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı-tedavi üniteleri,  modern mekanları ve konforlu hasta odaları ile sağlıkta güvenin adresidir.

Sağlık hizmetine bütünlük anlayışı içinde yaklaşan, yurdumuzda oluşturduğu üstün hizmet kalitesi, donanımı ve yüksek müşteri memnuniyeti ile marka olmuş olan Magnet Tıp Merkezi 2001 senesinde Dr. Feride KİBAROĞLU tarafından ilk olarak Ankara da kurulmuş Türkiye nin önde gelen sağlık kuruluşudur. Kayserili bir ailenin kızı olan Dr. Feride KİBAROĞLU ilkokulu Kayseri’de okumuştur.