Özel Kayseri Sevgi Hastanesi

Melikgazi Mahallesi, Kayseri
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
KAYSERİ ÖZEL SEVGİ HASTANESİ

Kayseri Özel Sevgi Hastanesi, Kayseri'deki sağlık sektörüne yeni bir anlayış getirmek amacı ile sağlık hizmeti sunumuna 2004 yılında başlamıştır.

Sevgi Hastanesi, 5.501 m²  kapalı alanı ve 46 yatak kapasitesi ile modern tıbbın sunduğu imkânları kullanarak bölge insanına ayakta ve yatarak tedavi ve rehabilitasyon ile laboratuar hizmetleri vermeye devam etmektedir.

Kurumsal kimliğin korunması amacı ile hastane 2004 yılında Türk Patent Enstitüsüne KÖSEH ( Kayseri Özel Sevgi Hastanesi) olarak marka tescili yaptırılmıştır.

Hastanemizde yürütülen hizmetlerin kalitesini ve hastaların memnuniyetini artırmaya yönelik olarak 2007 yılında hastanenin tümünü kapsayan
TS ISO EN 900l:2000 Kalite Yönetim Sistemi kurulması çalışmalarına başlanmıştır. Bu çalışmalar 2008 başında tamamlanmış, 10-11 Mart 2008 tarihlerinde yapılan belgelendirme denetimi sonucunda 2008 yılının Mart ayında Kalite Yönetim Sistemi onaylanarak belgelendirme gerçekleşmiştir.  02.08.2010 tarihinde yapılan denetim sonucunda ise TS EN ISO 9001:2008 şartlarına uygun bir kalite yönetim sistemine sahip olduğumuz onaylanmış ve belgelendirilmiştir.

Bu kapsamda hastanede hizmetlerin sürekli iyileştirilmesi için eğitimler planlanıp uygulanmaktadır. Bu eğitimler iç ve dış eğitimler olarak yapılmaktadır.
Hastanede yürütülen bütün hizmetler, Hastane Otomasyon programı ile kayıt altında tutulmakta ve yetkililerce kolayca izlenmesi sağlanmaktadır.

GENEL BİLGİLER

Hastanede günün teknolojine uygun Anjiografi cihazı ile birlikte Eko, Efor, Holter ve Türkiye de çok sınırlı sayıda bulunan Kartografi (Kansız, müdahalesiz tıkalı kalp damarlarını görüntülüme) sistemleri yardımıyla en kısa sürede en doğru teşhisler konularak, yine ülkemizde çok sınırlı sayıda bulunan EECP yöntemi ile tıkalı kalp damarları kansız, ameliyatsız açılabilmektedir.

Hastanede yürütülen tedavi ve destek hizmetlerinde görev alan bütün elemanların yılda iki kez olmak üzere performans değerlendirmeleri yapılmaktadır. Performans değerlendirme sonuçları, hastalara uygulanan anket sonuçları ve geri bildirimler dikkate alınarak yılda iki kez de ücret artışına yönelik düzenleme yapılmaktadır.