Özel Maya Kayseri Göz Hastanesi

KÖŞK MAHALLESİ TALAS BULVARI NO:41 MELİKGAZİ/ KAYSERİ
Bu sayfa en son 23.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Vizyonumuz;

Güleryüzlü ve üstün niteliklere sahip, personel ve hekim kadrosu
Yüksek teknolojik donanımıyla
Dünya standartlarında kaliteli hizmetiyle
Alanında bir marka olmaktır.
Misyonumuz;

Hasta haklarına saygılı
Sosyal sorumluluk sahibi
Yeniliğe ve gelişmeye açık .

Yönetim Anlayışımız;

Hekimlerimiz ve personelimize en uygun koşulları sağlamak ve onlar için huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmak,
İşinden memnun personel noktasından hareketle,hastanemizden memnun ayrılan hasta portföyünü artırmak,
Verdiği hizmet ve sahip olduğu işgücü istihdamıyla sektörde marka olmayı başarmış bir sağlık kurumu olabilmektir..

Personel Profilimiz;

Güleryüzlü hizmet anlayışını benimsemiş,
Kişisel farklılıkları ne boyutta olursa olsun birbiriyle uyum içinde olan
Yaptığı iş konusunda maksimum bilgiye sahip olmayı amaçlayan ve bilgi paylaşımına açık,
Kendi departmanıyla ilgili gelişmeleri yakından izleyen, işleyişle ilgili sorunları tespit edip, çözümler üretebilen,
Sadece insan ilişkileri ve hastaya hizmet noktasında değil yaşamının her alanına kaliteyi yerleştirimiş bireyler.