Özel Medline Adana Hastanesi

Belediye Evleri Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova ADANA (TÜRKİYE)
Posta Kodu:
info@medlineadana.com.tr
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Özel Medline Adana Hastanesi
Özel Medline Adana Hastanesi, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarla fark yaratma hedefi ile ilk hastasını Haziran 2009’de kabul etmiştir.
Özel Medline Adana Hastanesi uzman doktorları, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli, hasta odaklı hizmet anlayışı, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı-tedavi üniteleri, modern mekânları ve konforlu hasta odaları ile sağlıkta güvenin adresidir.
Özel Medline Adana Hastanesi güney bölgesinde ilk JCI (Joint Commission International) Akreditasyon Kalite Belgesi`ni alan hastanedir.
Amerika merkezli ve bağımsız bir denetim kuruluşu olarak faaliyet gösteren Joint Commission Internatıonal (JCI) hastanelerin dünya standartlarında olduğunun onaylaması için düzenli aralıklarla ve son derece titiz bir şekilde denetim yapmaktadır.
Hastanemiz ilk JCI denetimini 01-04 Mart 2010 tarihinde geçirmiştir. Denetçilerimizden aldığımız bilgiye göre Uluslararası Hasta Güvenliği konusunda çok az hastane uygunsuzluk almadan bu belgeye sahip olmaktadır. Medline Adana Hastanesi olarak yeni açılmış bir hastane olmamıza rağmen hasta güvenliği ve kalite standartları altında sıfır hata ile bölgenin ilk JCI akreditasyonuna sahip olmuş bir hastaneyiz. Amacımız hastalarımıza uluslararası kalite standartlarında hizmet vermeyi sürdürürken sürekli ölçerek, kendi süreçlerimizde iyileştirmeler yaparak hizmet kalitemizi arttırmaktır.
Özel Medline Adana Hastanesi şu anda aktif olarak Irak, İran, Suriye gibi Ortadoğu ve Libya, Sudan gibi Afrika ülkelerinden hasta kabul etmesinin yanı sıra JCI belgesinin ışığında Avrupa ülkelerinden hasta akışı olmaktadır. Ayrıca İncirlik Amerikan Hava Üssü’nün destek hastanesi olarak da hizmet vermektedir.
Medline Adana Hastanesi, 14.000 metrekare kapalı kullanım alanı, 28 yoğun bakım yatağı, 123 yatak kapasitesi ile 24 branşta hizmet vermektedir. Tam donanımlı 22 yeni doğan yoğun bakım kuvözleri ile bölgenin en büyük yoğun bakım ünitesi özelliğini taşımaktadır. Hastanemizin 5 ameliyathanesi ile Kalp Cerrahisi ve Beyin Cerrahisi dahil teknik destek gereken tüm branşlarda operasyon imkanı mevcuttur.
Hastanemizde hastalara her açıdan güvenli, yüksek kalitede sağlık bakım hizmetinin sunulması, hasta güvenliği, organizasyonel performansın ölçülmesi, geliştirilmesi amacıyla tıbbi ve idari tüm hastane çalışanları ile birlikte ekip olarak kalite çalışmaları yapılmaktadır.
Özel Medline Adana Hastanesi olarak bölgemizde uluslararası standarda sahip olarak bölge halkı kadar çevre ülke vatandaşlarına da en kaliteli hizmeti vermeye devam edecektir.