Özel Medline Aydın Hastanesi

Posta Kodu:
www.medlinehastaneleri.com/hastanelerimiz/aydin/ana-sayfa
Reklam
Bu sayfa en son 21.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastane Hakkında
Özel Medline Aydın Hastanesi

Özel Medline Aydın Hastanesi 5.200 metrekare kapalı alanda toplam 67 hasta yatağı, 19 yoğun bakım yatağı ( 3 genel yoğun bakım yatağı, 8 yenidoğan yoğun bakım yatağı, 2 koroner yoğun bakım yatağı, 6 KVC yoğun bakım yatağı), 9 gözlem yatağı, 4 ameliyathane, doğumhane, radyoloji ve klinik laboratuvarları, acil servis ünitesi ile hizmet vermektedir.

Medline Hastaneleri

Medline Sağlık Grubu, 2007 yılından itibaren Adana, Antalya, Aydın, Eskişehir ve Konya illerinde bulunan 5 hastanesiyle özel hastanecilik alanında faaliyetlerine devam etmektedir.

Medline Hastaneleri; toplamda 47.000 m2 kapalı alan üzerinde, yılda 1 milyona yakın hastaya; 129’u yoğun bakım olmak üzere toplam 502 hasta yatağı, 23 ameliyathanesi, 240 doktor ve 500 yardımcı sağlık personeli  kadrosu ile toplam 1400 çalışanıyla ileri düzeyde sağlık hizmeti sunmaktadır.

Medline Hastaneleri tüm branşlarda SGK anlaşmalı olarak hizmet vermektedir.

Medline Sağlık Grubu

1995 yılında Türkiye'nin ilk özel Mobil Sağlık Hizmetlerini vermeye başlayan Medline, 2001 yılından itibaren Esas Holding bünyesine katılmıştır.

Esas Holding, sağlık sektöründeki büyümesini 2007 yılında özel hastanecilik ve 2011 yılında da Evde Sağlık alanında hizmet vermeye başlayarak göstermiştir.

Esas Holding, 2011 yılı itibariyle sağlık alanındaki yatırımlarını Medline Sağlık Grubu çatısı altında toplamıştır.
  • Salim sabri Sabri 12.05.2016 19:58
    Abdullah Akdağ beyden çok memnunuz hastamiza yapmış olduğu patlamış apandisit ameliyatı çok başarılı geçti kız kardeşimi ölümün eşiğinden döndürdü ALLAH razi olsun ona çok teşekkür ederiz