Özel Medstar Antalya Hastanesi

Posta Kodu:
medstar.iletisim@medstar.com.tr
Reklam
Bu sayfa en son 19.11.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
2009 yılında hizmete açılan Medstar Antalya Hastanesi; tecrübe, birikim ve güveni, ileri teknolojik donanım ile birleştirerek 18.500 m2 kapalı alanda 124 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Medstar Antalya Hastanesi’nin 5 ameliyathanesi ve genel yoğun bakımda 23, yeni doğan yoğun bakımda 10 olmak üzere toplam 33 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Başta Antalya olmak üzere tüm Akdeniz Bölgesi’nin sağlık ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan Medstar Antalya Hastanesi; tıbbi onkolojiden hematoloji ve kemik iliği nakli merkezine, kadın doğumdan beyin ve sinir cerrahisine, çocuk sağlığı ve hastalıklarından gastroenterolojiye, göz hastalıklarından endokrinolojiye, genel cerrahiden psikiyatriye nükleer tıp’tan radyolojiye kadar bütün branşlarda kaliteli, etik ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktadır.