Özel Samsun Liman Hastanesi

Hançerli Mahallesi No:570 Atatük Bulvarı İlkadım | SAMSUN
liman@limanhastanesi.com
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hakkımızda
Türkiye'de özel hastaneciliğin öncülerinden olan Liman Hastanesi olarak; sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yaptığımız yatırımlar ve atılımlarla yolumuzda güvenli adımlarla ilerliyoruz. Liman Hastanesi olarak en büyük idealimiz, Avrupa Birliği standartlarında sağlık hizmeti vermek ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.

Misyonumuz

Etik ilkelerden ödün vermeden, seçkin kadrosu ile bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden hasta, hasta yakını ve çalışan memnuniyeti odaklı, uluslararası kalite standartlarında sürekli eğitim, ölçme, iyileştirme yöntemlerini kullanarak toplumu kaliteli sağlık hizmeti ile buluşturmak.