Samsun Ayvacık İlçe Devlet Hastanesi

Posta Kodu:
samsundhs2@saglik.gov.tr
ayvacikdh@msn.com
Bu sayfa en son 13.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hastanemiz Ayvacık İlçesi girişinde, merkeze 1 km. uzaklıkta ve Eyüp Sultan mahallesinde OLUP 4950 metrekare arsa üzerine 14X48 metre ebatlarında 650 metrekare olarak 4 kat şeklinde Devlet-Vatandaş işbirliğiyle yapılmıştır.

30 yatak kapasite ile 01.04.2004 tarihinden itibaren fiilen hizmet vermeye başlamıştır. Hastanemizin ilk Başhekimi Dr. Kazım IŞIKAN olup, açılış tarihinden 01/03/2007 tarihine kadar bu görevi yerine getirmiştir. 01/03/2007 – 01/11/2007 tarihleri arasında Dt. Sedat Caner KOYUN başhekimlik görevi yapmış olup bu tarihten günümüze kadar Dr. Eşref ERGÜL başhekimlik görevini yürütmektedir.

Ayvacık Devlet Hastanesi, her şeyin en iyisine layık hastalarımıza, konusunda bilgili ve tecrübeli yaklaşık 80 personeli ile hizmet vermektedir. Modern laboratuvarımız, radyoloji birimimiz, destek birimlerimiz ile çağdaş tedavi hizmetlerini saygıdeğer hastalarımıza sunmak en büyük amacımızdır. Amacımıza ulaşırken de kalite, hız, güven, doğruluk vazgeçilmez prensiplerimiz olmuş ve olacaktır.
Geldiği noktayı yeterli görmeyen hastanemiz, Hastalarımızın değerlendirilmesi, hasta bakımı ve güvenliği, hasta ve hasta yakınlarının hakları, tesis güvenliği, personel eğitimi, kalite yönetimi gibi hizmet konularında hızlı ve kararlı şekilde çalışmakta, oldukça önemli mesafeler kat etmekteyiz.

Hastanemiz 25 yatak kapasitesi, küçük bir hastane olmasına rağmen yılda 25bin’den fazla kişiye sağlık hizmeti sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktadır.