Samsun Bafra Devlet Hastanesi

İshaklı Mahallesi Bayrak Sokak No:14 . Bafra Devlet Hastanesi Bafra/SAMSUN
+90 (362) 5427200 (Santral)
samsundhs3@saglik.gov.tr
Bu sayfa en son 10.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Misyonumuz

Modern teknoloji ile donatılmış sağlık hizmetlerini öncü uygulamalarla birleştirerek fark yaratmak, hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı tıbbi etik kurallarına uyan, eğitimli, titiz, “insana değer veren” personellerle toplumun sağlık düzeyini ve yaşam kalitesini yükseltmek

Vizyonumuz

Varlığı ile güveni, markası ile saygıyı temsil eden; her zaman ve her koşulda doğru teşhis ve tedaviyi sunan, en üstün hizmetin “insana verilen hizmet” olduğu prensibiyle yola çıkan, ulusal ve uluslararası sağlık örgütleri tarafından referans gösterilen bir hastane olmak.