Samsun Fbm Tıp Merkezi

Cumhuriyet mah. atatürk Bulvarı no:400
info@fbm.com.tr
Bu sayfa en son 13.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
Hakkımızda

FBM Estetik Klinik Doçent Dr.Hayati Akbaş yönetiminde Samsun, Istanbul, Azerbaycan, Gürcistan, ve Almanya olmak üzere 5 şube ile hizmet vermektedir.
Misyon
Insan odaklı, güler yüzlü hizmet anlayışı ile yönetim sistemini sürekli geliştirerek güvenilir sağlık hizmeti sunmak ve tercih edilen bir sağlık kuruluşu olmak,
Dinamik bilinçli kadromuz ile hizmet kalitemizi yükseltmek,
Sağlıklı profesyonel kaliteli bakımların sürekliğini arttırmak,
Bilimsel çalışmalar ile müşteri memnuniyetini, isteğini baz alarak hep daha iyiye doğru çalışmalarımızda ilerlemek,
Sürekli gelişen sektörel çalışmaları anında öğrenmek ve uygulamak.
Açıklama
Doç. Dr.HAYATİ AKBAŞ yönetiminde 2005 yılında kurulan FBM Estetik Klinik Samsun(Klinik), Istanbul(Ofis), Azerbeycan(Klinik), Gürcistan(Klinik) ve Almanya(Ofis) olmak üzere saç ekimi,estetik lazer, estetik, guzellik ve plastik cerrahi alaninda uluslararasi hizmet vermektedir.