Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi

Reşadiye Mahallesi Civan Sokak Dr. Mehmet Aydın Sağlik Kompleksi
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi 50 kadro yatakla müstakil bir hastane olarak 1998 yılı Ekim ayında hizmete açılmıştır.

Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi 1987 yılında, Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi bitişiğinde, Samsun Devlet Hastanesi’ne olan uzaklığı nedeniyle, hizmet etkinliği ve verimliliğin arttırılması düşünülerek, Sağlık Bakanlığının onaylarıyla ayrı bir hastane konumuna getirilmiştir. Müstakil bir hastane olarak 1999 yılı başından itibaren başlatılan modernizasyon çalışmalarıyla hastanemiz, fiziki, teknik hizmetler, ekipman ve hizmet anlayışı konusunda hızlı bir değişim sürecine girerek röntgen ve laboratuar bölümleri hizmete açılmıştır. Röntgen birimine alınan BMD cihazı ile kemik yoğunluğu çekimleri yapılarak teşhis ve tedavi hizmeti verilmeye başlanmıştır.

Hastanemiz bugün de modern, kalitesi yüksek sağlık hizmeti sunabilmek için her türlü modernizasyon çalışmalarını devam ettirmektedir.