Samsun Özel Atasam Hastanesi

Posta Kodu:
+90 (362) 230-8898
bilgiislem@atasamgrup.com
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

ATASAM SAĞLIK GRUBU

Atasam Sağlık Grubu önce Atasam Hastanesi ile yola çıktı

Atasam Sağlık Grubu bünyesinde bulunan Atasam Hastanesi, 7 katta toplam 3.750 metrekare kapalı alana sahiptir. Samsun'da hastane mimarisi ile inşa edilen ilk hastane özelliğini taşımaktadır. Atasam Hastanesi açık kalp cerrahisi ameliyatlarının da yapılabildiği 4 tam donanımlı ameliyathane ve 65 yatak kapasitesine sahiptir. Ayrıca yoğun bakım ünitelerinde de travma cerrahisi başta olmak üzere her türlü hasta kabulü yapılmaktadır. Atasam Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, KBB, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji, Göz, Dahiliye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Estetik ve Plastik Cerrahi branşlarında hizmet vermektedir.

Atasam Sağlık Grubu Çarşamba Tıp Merkezi ile yol almaya devam etti

Atasam Sağlık Grubu Atasam Hastanesi'nin ardından Samsun halkının aldığı hizmetin yaygınlığını arttırmak için Atasam Çarşamba Tıp Merkezini de açarak Çarşamba'da ilk özel sağlık kuruluşu kimliğini de  kazanmıştır. Atasam Çarşamba Tıp Merkezi Çarşamba'nın çevre ilçelerin de yoğun ilgisiyle karşılaşarak artan talebi karşılamakta zorlandığından yeni projelere imza atmaya hazırlanmaktadır. Bu projelerden biri de Çarşamba'ya ilk özel hastane açma projesidir. Çarşamba'nın tek özel sağlık kurumu olmasının haklı gururunu yaşayan Atasam Çarşamba Tıp Merkezi Kardiyoloji başta olmak üzere Ortopedi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Göz, Dahiliye, Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, KBB, branşlarında hizmet vermektedir.

Rakamlarla Atasam Sağlık Grubu

2006 yılında hizmete açılan Atasam Hastanesi, Atasam Çarşamba Tıp Merkezi'nin Çarşamba da hizmete girmesi, Ortopol Tıp Merkezi'nin grubun bünyesine katılması ve Atasam Çiftlik Polikinliği ile de grup olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Atasam Sağlık Grubu 40'yi aşkın hekimin deneyimlerini paylaşmış olması, 18 branş ve bünyesinde çalışan yaklaşık 319 personel ve 93 sağlık personeli ile halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir.

Atasam Sağlık Grubu bölgede ilk koroner anjiyografi ve ilk açık kalp ameliyatı yapan kurumdur.  Bu özelliğiyle Kardiyoloji ve Kalp Damar Hastalıklarının teşhis ve tedavisinde öncü bir konuma sahip olan grubumuz hastalarımızın güvenle başvurduğu sağlık kuruluşu haline gelmiştir.

Kadın Hastalıkları ve Doğum ünitemizdeki 4 boyutlu USG cihazıyla da teşhis ve tedavide kolaylık ve güven sağlayan sağlık kuruluşu bu alanda da öncülüğünü korumaktadır.

Karadenizde yine bir ilki gerçekleştiren grubumuz alerjik rinitte son teknoloji olan RHİNOLİGHT cihazını KBB bölümüne kazandırarak bir ilki gerçekleştirmiştir.
  • mualla tokgöz 19.08.2016 17:46