Samsun Özel Büyük Anadolu Hastanesi Çiftlik

Ulugazi Mah. İstiklal Cad. No:48 İlkadım
+90 (362) 311-41 11
info@hospitalpark.com.tr
Bu sayfa en son 10.11.2015 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

1963 Yılında Dr. Abdurrahman Başoğlu, Dr. Selma Başoğlu ve Dr. Mustafa Başoğlu tarafından "Başoğlu Doğum ve Cerrahi Kliniği" olarak kurulan ve Türkiye'nin ilk özel hastanelerinden birisi olarak sağlık sektörünün özelleşmesine öncülük eden kuruluş, uzun yıllar Samsun ve çevre illerin hizmetinde olmuştur.

1997 yılında, "Özel Büyük Anadolu Hastanesi" olarak hizmet vermeye başlayan hastanemiz, sürekli büyüyen ve gelişen yapısıyla bugünlere gelmiştir.

İnsan sağlığını her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışıyla yola çıkan Büyük Anadolu Hastanesi, 12 branşta verdiği poliklinik hizmetleri, laboratuarı, her türlü açık ve kapalı ameliyatın yapıldığı ameliyathanesi, dahiliye, kardiyoloji ve cerrahi yoğun bakım üniteleri, doğumhanesi, yeni doğan bebeklere en sağlıklı ve hijyenik ortamı sunduğu yenidoğan ünitesi ve 24 saat acil servis, ambulans, doğum ve ameliyat hizmetleri ile Samsun'un ilk özel hastanesi olarak sağlık sektöründe öncü olmaya devam etmektedir.

Hizmetlerimiz :

• Acil Servis
  • Ameliyathaneler
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi
  • Check-Up
  • Cildiye
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (Pediatri)
  • Dahiliye (İç Hastalıkları)
  • Doğumhaneler
  • El Cerrahisi ve Microcerrahi
  • Endoskopik Cerrahi Endoskopik Girişimler
  • Endoskopik Girişimler
  • Erişkin, Koroner, Cerrahi Yoğun Bakım
  • Genel Cerrahi
  • Göz Sağlığı ve Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kardiyoloji
  • KBB Hastalıkları ve Baş-Boyun Cerrahisi
  • Laboratuvar
  • Mikrobiyoloji Klinik Mikrobiyoloji
  • Nöroloji
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Radyoloji
  • Üriner Sistem Hastalıkları
  • Üroloji
  • Yenidoğan Bakım
  • Yenidoğan Yoğun Bakım

• Sghff Xhyfc 02.10.2016 08:19
    Acil serviste calisanlar cok terbiyesizker yazıklar olsun allah düşüşurmesin
  • Osman Aydoğan 03.08.2016 12:53
    Eşim 02 8 2016 günü kadın hastalıkları doktoru bülent sürücüye muayene oldu bir kısım tetkikler sonra bugün (03.08.2016)günü saat 08.30.da aç karnına gelmemiz istendi saat 0.900.da içeri alındık 5.dakika sonra eşim dışarı çıkıp bisi olacağını ve 250.00.TL yatırılması gerektiğini söyledi buradaki şikayetim muayene sonrası söylenebilir idi ona göre yanında bir refakatçi olurdu ikincisi ise bizi direk ödeme yapmamız için para istenmesi idi bu gibi durumlar daha once söylenebilir idi .bu durumu bir şikayet olarak alabilirsiniz yaziktir parası olan var olmayan var.bu halkımıza yapılan bir soygun girişimidir.
  • Mehmet Candal 30.03.2016 04:08
    Hastanenizde tedavi oldum hizmetlerinden memnunum .Doktorunuz Gürkan özkan beye teşekkür ediyorum işini iyi yapan bir hoca başarılarının devamını temenni ederim saygılarımla.