Samsun Özel Dünya Göz Hastanesi

19 Mayıs Mahallesi, Dr. Kamil Caddesi No:6, Samsun
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Dünyagöz Hastaneler Grubu

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara kesin çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurt dışında toplam 23 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti veriyor.

Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 200 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2000’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı birkaç merkezi arasında yerini almayı başardı.

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Gaziantep, Bursa ve Erzincan olmak üzere 9 ayrı ilde 17 şube ve yurt dışında Hollanda, Almanya, İngiltere, Gürcistan ve Belçika’da bulunan 6 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup İzmir, Konya ve Gaziantep’te açacağı yeni hastaneleriyle geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 40 bin hastaya da hizmet veriyor.

Vizyonumuz

Ülkemizde ve yurt dışında, kalite standartlarımızı daima yükselterek hizmet ağımızı genişletmek, sahip olduğumuz dünyanın en büyük özel göz hastanesi unvanını korumak ve marka bilinirliğimizi tüm dünya ülkelerine yaymak.

Misyonumuz

Toplumun her kesimine en yüksek standartlarda (hızlı, doğru, kesin tanı ve tedavi) göz sağlığı hizmetini sunmak üzere dünyada kabul görmüş en son teknoloji ve en güncel teşhis ve tedavi yöntemlerini topluma sunmakta öncü olmak,

Hastaların tedavi aldıkları her süreçte kendilerini güvende ve huzurlu hissetmelerini sağlayacak ilgi, alaka ve mekan konforunu sunmak,

Göz alanında ülkemizin önde gelen akademik kariyer sahibi, bilimsel çalışmalar ve araştırmalarla kendisini sürekli yenileyen medikal kadroyla hizmet vermek,

TIR Mobil Göz Kliniği ile sosyal sorumluluk projeleri yürütmek, toplumu göz hastalıkları konusunda bilgilendirmenin yanı sıra maddi imkanı olmayan kişilere ücretsiz teşhis ve tedavi imkanı sağlamak,

Türk oftalmolojisine, dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip ederek yapacağımız bilimsel çalışma ve araştırmalarımız ile bilgi kaynağı olmak,

Yurt dışında, öncelikle sağlık hizmetlerinde yetersiz ülkelerin tespit edilip bu ülke vatandaşlarının sağlık turizmi paketlerimiz ile hastanelerimizde tedavilerini gerçekleştirmek.