Samsun Özel Fizomer Tıp Merkezi

Sarıcalı Mah. Yunus Emre Cad. No:27 Çarşamba
+90 (362) 834-4150
Bu sayfa en son 11.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Fizomer kurulduğu 2005 yılından günümüze dek sürekli olarak kendisini yenilemektedir. Bünyesine eklediği yeni branşlarla ve her biri alanında deneyimli hekim ve personelle bölge halkına daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti vermeye başlamış ve zaman içerisinde hasta sayısını katlayarak artırmıştır.

Bugün Fizomer Tıp Merkezi'nde aylık 6-7 bin poliklinik hastası günlük ise Fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesinde 250 hasta tedavi görmektedir. Halkımızın Tıp merkezimize gösterdiği bu ilgi, hasta memnuniyetine verdiğimiz önemin başlıca göstergesidir.

Sizlere daha geniş kapsamda hizmet verebilmek için poliklinik sayımızı ve branşlarımızı artırdık. Dokuzu yeni olmak üzere toplam 11 branşta uzman hekim ve personelimiz hizmet vermektedir. 7 gün 24 saat hizmet vermekte olan acil servisimizde acil servis uzman ekiplerimiz görev yapmaktadır.