Samsun Özel Medicana Hastanesi

Yeni Mah. Şehit Mesut Birinci Cad.No:85 Canik/Samsun
Bu sayfa en son 12.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.

Medicana Sağlık Grubu, 20 yılı aşkın sağlık deneyimi ve istikrarlı büyüme stratejisi ile sektörün öncü kuruluşlarından biridir. Hizmet kalitesi  ve işletmecilik deneyimi, her branşta uluslar arası standartlarda hizmet veren hastaneleri, eğitimli çalışanları ve akademik kadrosu ile sektörde güven veren, referans, öncü sağlık kuruluşları arasında yer almaktadır.
Medicana Samsun Hastanesi,  sadece Samsun değil Karadeniz ve Karadeniz’e kıyısı olan ülke  insanlarının  da sağlık ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde planlanmıştır.
Grubun diğer hastaneleri gibi Medicana Samsun Hastanesi de; en değerli sağlık profesyonelleri ile  çevre halkına hizmet veren, çalışanına ve ülkesine kazandıran, hastaların kendilerini güvende hissettikleri, çağdaş ve en üst kalitede sağlık hizmeti aldıkları bir kurum olma vizyon ve misyonu ile hizmet vermektedir,
Medicana Samsun Hastanesi; Onkolojik Bilimler, Kalp Sağlığı, Kadın Sağlığı, Nörolojik Bilimler, Cerrahi Bilimler, Dahili Bilimler, Tanı ve Görüntüleme başta olmak üzere tüm branşlarda hizmet sunmaktadır.
Yakın bir tarihte hizmete girecek olan; Radyasyon Onkolojisi, Kemik İliği ve Organ Transplantasyonu üniteleriyle de hizmetlerine devam edecektir.
Medicana Samsun Hastanesi; tıbbi donanım altyapısı, konforlu ve hasta mahremiyetini ön planda tutan tedavi mekanları, deneyimli ve başarıları ispat edilmiş hekim kadrosu ile uluslararası alanda da sağlık hizmeti sunabilecek kapasiteye sahiptir. SGK ile her branşta yapılan anlaşmalar sayesinde uluslararası kalitede hizmeti, en son teknolojik olanaklarla, konforlu mekanlarda, güler yüzle, çevre özel hastaneleriyle benzer fiyatta sunma üstünlüğüne sahiptir.
Medicana Samsun Hastanesi’nin , birinci önceliği  her zaman hastalarıdır. Bu nedenle, hasta ve yakınlarının  gereksinimlerine ve beklentilerine değer verip, huzurlu bir tedavi süreci geçirmeleri, kendilerini evlerinde hissetmeleri için azami özen ve çaba gösterilmektedir.

Yeni Mahalle Şehit Mesut Birinci Cad. No:85 Canik/SAMSUN adresinde bulunan hastanemiz 153 araçlık otopark ve 30.000 m2 kapalı alana kurulmuştur.

Medicana Samsun Hastanesi olarak Samsun ve bölge halkına  90 kişilik akademik ve uzman kadroyla hizmet vermekteyiz.