Türk Kızılayı Kayseri Hastanesi

Taceddin Veli Mah. Halit Narin Cad. No:5 Melikgazi / KAYSERİ
Posta Kodu:
Bu sayfa en son 23.10.2014 tarihinde güncellenmiştir. Kurum yetkilisi misiniz ? Sayfayı yönetmek için yetki talebinde bulunun.
   Hastanemiz; Nisan 2007’de Türkiye Kızılay Derneği Özel Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Kızılay Hastanesi adıyla 8100 m2 kapalı alanda hizmet vermeye başlamıştır. Hastanemizde toplam 46 adet hasta yatağımız (7 adet yoğun bakım yatağı, 1 koroner yoğun bakım ve 3 adet yeni doğan yoğun bakım yatağı, 5 adet de gözlem yatağı) mevcuttur. 3 suit oda, 2 adet özürlü odası, 2 adet psikiyatri odası olup biri yumuşak oda olarak dizayn edilmiştir.

Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Cildiye, Diş Sağlığı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Psikiyatri, Üroloji branşlarında 30’i hekim olmak üzere toplam 177 personelimizle hizmet vermekteyiz.

Hastanemizde Laboratuar Ünitesi, Radyoloji Ünitesi (Direk Röntgen, Grafi-Skopi, Mamografi, Kemik Yoğunluk Ölçümü, USG, Açık MR ve Tomografi) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, ESWL (taş kırma) ünitesi, Vücut İçi Lazerli Taş Kırma Ünitesi, ESWT Ünitesi mevcuttur.